Rådgivning

Vi kan bl.a. rådgive og vejlede indenfor følgende områder:

 • Microsoft® Office
 • VoIP telefoni
 • Trådløse netværk
 • Virus/spyware
 • Phishing
 • Firewalls
 • Hardware problemer
 • Hardware indkøb
 • Webudvikling

 • Har du opgaver som rækker ud over disse emner, så ring og hør om mulighederne. Vi tager gerne en udfordring op!

  Microsoft® Office

  Vores IT-support har Master Degree i Microsoft Office. Vi kan svare på næsten alt indenfor Word, Excel, Power Point, Access og Outlook.

  VoIP telefoni

  VoIP betyder "Voice over IP", som på almindelig dansk betyder telefoni over internettet. Der kan spares penge på denne form for telefoni, især ved opkald til udlandet.

  Trådløse netværk

  Trådløse netværk bliver mere og mere almindelige, ikke mindst på grund af den fleksibilitet det giver. Desværre betyder det tråsløse element også at andre kan koble sig på netværket, uden først at have fået lov. Alle de nye tråsløse netværk har indbygget kryptering, men det er kun sjældent slået til som standard. For de fleste er det uoverskueligt at finde ud af de mange fagudtryk, og derfor er alt for mange trådløse netværk ubeskyttede.

  Virus/spyware

  Med udbredelsen af internettet følger udbredelsen af virus og spyware.
  Virus er ondsindede programmer, som er lavet af dygtige programmører, som ikke kan finde på noget bedre at bruge tiden til.
  Spyware er ofte lavet af virksomheder, som hovedsaligt indsamler data om brugerens internetforbrug til brug i markedsføring.

  5 gyldne regler for at undgå virus og spyware er:

  1. Åben aldrig emails og vedhæftede filer i mails fra afsendere du ikke kender.
  2. Klik aldrig på pop-up vinduer på hjemmesider
  3. Installér en Firewall
  4. Opdater dit virusprogram dagligt
  5. Skan for spyware månedligt

  Phishing

  En af de nyeste farer på internettet, og et fænomen som er i stærk stigning, er phishing (udtales "fishing").

  Phishing er når en ondsindet person f.eks. sender en mail der udgiver sig for at være fra en tillidsfuld afsender (f.eks. din bank), og angiver et link du kan trykke på. Linket fører dig til en side, der virker harmløs (ligner f.eks. din banks), med det formål at lokke koder og passwords ud af folk,
  Phishing kan også være en hjemmeside oprettet af en ondsindet person, som ligner en officiel hjemmeside (f.eks. din banks) men med en webadresse der ligner originalens. Den udnytter altså at folk taster forkert, når de surfer på nettet.
  F.eks. kunne den officielle side hedde www.webbank.dk, mens phishingsiden hedder www.webank.dk

  Firewalls

  Hvis man har en bredbåndsforbindelse, bør man, udover en virusscanner, have installeret en firewall. Den kan beskytte mod fremmed indtrængen fra nettet.
  Mellemstore og større virksomheder bør overveje en hardware firewall.

  Webudvikling

  Overvejer du at promovere dig selv eller din virksomhed på nettet, så er en hjemmeside noget der idag er et must i markedsføring. En profil på nettet kan ses i hele verden til meget få kroner. Vi har stor erfaring i web-udvikling.
  Vores sider er "hardcoded" - altså lavet fra bunden med HTML og PHP eller ASP kode. Det betyder at vi ikke har brugt Frontpage, CMS eller andre programmer for hobby-webprogrammører. Disse programmer laver ofte en masse overflødig kode, som gør siden langsommere, og mere tung at bladre rundt i.
  Vi løser også mange andre opgaver. Ring og hør nærmere...
  © Ø-IT 2006